Overlocker - find din overlocker her

Når det kommer til overlock, er det vigtigt at vælge rigtigt. En overlocker er en symaskine til syning i strikstof. Ved hjælp af en overlock kan man nemt sy strækbare sømme sammen.  

En overlock er et must for enhver, der interesserer sig for syning. Især fordi strikkede metervarer er hyppigt brugt i tøj i dag. En overlocker skal være et arbejdsredskab i rigtig mange år. Derfor er det vigtigt at vælge rigtigt første gang, man køber sin overlocker.

I vores to butikker vil du kunne opleve overlockere fra følgende brands: Babylock, Bernina, Brother, Husqvarna Viking, Janome, Juki, Pfaff & Singer.

På udkig efter en solid overlocker?

Måske har du allerede en overlocker, men er på udkig efter en ny? Uanset hvad, kan vi hos Storkøbenhavns Symaskinecenter være behjælpelige, når du er på udkig efter en overlocker. Vi har mange års erfaring i branchen og kan dermed tilbyde professionel rådgivning inden for overlockere og symaskiner generelt.

Vores kunders tilfredshed er altafgørende, og derfor er det vigtigt for os, at vores kunder føler sig i trygge hænder, når de besøger vores butik. Vi gør meget ud af at sætte os ind i det individuelle behov inden for overlockere, så du hverken får mere eller mindre end det, du har behov for.

Stort udvalg i overlockere

Hos Storkøbenhavns Symaskinecenter har vi et stort udvalg i overlockere, men vi ved, det kan være svært at vælge, hvilken type overlock det skal være. Vi tilbyder overlockere fra både Pfaff, Husquarna Viking, Singer og Bernina. Det er leverandører, som har stor erfaring inden for branchen, og som vi ved, leverer overlockere, der holder i mange år frem.

Familiedrevet symaskinecenter – en god oplevelse

Hos Storkøbenhavns Symaskinecenter lægger vi stor vægt på kvalitet. Ikke bare i form at kvalitetssymaskiner og -overlockere, men også i forhold til at skabe gode kundeoplevelser.

Vi tager os god tid til vores kunder, og vi står altid klar til at rådgive dig, når du kommer forbi butikken. Du er også altid velkommen til at fange os på telefon 43 44 45 15.

Stor viden om overlockere

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk med stor interesse for syning. Vi glæder os altid til at tage imod nye og eksisterende kunder til en snak om syning, overlockere og symaskiner.