Symaskiner - stort udvalg af symaskiner

Hos Storkøbenhavns Symaskinecenter har vi et stort udvalg af mange forskellige typer symaskiner. Uanset, hvad du har behov for inden for symaskiner, kan vi være behjælpelige.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at symaskinen fungerer optimalt, og derfor udvælger vi nøje vores leverandører. Vi arbejder kun med de bedste på markedet, så vi ved, at vi kan tilbyde de bedste symaskiner til vores kunder.

I vores to butikker vil du kunne opleve symaskiner fra følgende brands: Bernina, Brother, Husqvarna Viking, Janome, Juki, Pfaff & Singer.

Professionel rådgivning inden for symaskiner

Når det kommer til at vælge mellem de mange symaskiner, der findes på markedet, er det vigtigt at vælge en, som passer perfekt til éns behov. Symaskinen skal holde i mange år, så du skal ikke gå på kompromis.

Er du i tvivl om, hvilken type symaskine der er den rigtige til dig, kan vi tilbyde professionel rådgivning inden for symaskiner. Vi har været i branchen i mange år og er derfor rigtig gode til at rådgive vores kunder ud fra det individuelle behov.

En snak om din nye symaskine

Vi har været i branchen i mange år og har dermed opnået en særlig ekspertise inden for vores felt. Hvis du kommer forbi vores butik i Rødovre, tager vi os god tid til at finde frem til, hvilken type symaskine der bedst kan dække dit behov.

Vi tager altid en grundig snak med vores kunder, så vi sikrer os, at den enkelte kunde går fra butikken med et smil på læben og en god følelse i maven.

Kom forbi butikken og se udvalget af symaskiner

Kom forbi vores butik i Rødovre og se vores store udvalg inden for symaskiner. Vi har mange forskellige mærker.

Vi har mange kunder, som er kommet i vores butik gennem flere år. Det tager vi som et tegn på, at vi gør noget rigtigt. Vi glæder os altid til at åbne døren for både eksisterende og nye kunder til en snak om symaskiner.

Du er også meget velkommen til at se vores store udvalg af symaskiner i vores webshop.

Husk blot, at der mht. garanti, service m.v. er forskel på at handle i vores webshop og i butikken.

Ønsker du at høre mere, er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon 43 44 45 15.​